Kaffe


Etiopien Welena
Ljusrost
Smakmässigt är det ett balanserat kaffe med en frisk och syrlig nektarinton från en tvättad böna. Bönorna är helt ekologiskt odlade i Etiopien. Kaffet rekommenderas att främst användas till aeropress eller som vanligt bryggkaffe.

Brazil Fortaleza
Mellanrost
En balanserad kaffeblandning med tydliga toner av choklad, karamell och hasselnöt. Kaffet är rekommenderat att använda som brygg och till aeropress, men funkar även till dig som vill ha en lite mildare espresso.

Fransk Kontinental
Mörkrost
Ett kaffe för dig som älskar en rivig mörkrost, antingen med eller utan mjölk. Smaken är mörk och bittersöt samt har en väldigt kraftig och lång eftersmak. Drick den som vanilj brygg eller espresso.

Bourbon Jungle
Mörkrost
En riktig mörkrostad blandning av högkvalitativa bönor med mycket aromer i. Kaffet har en viss rundhet samtidigt som det är bittersött, nästintill lite rökiga toner. Väldigt lång och kraftig eftersmak. Ett flexibelt kaffe som funkar till alla bryggsätt.

Vi säljer även färdiga påsar med kaffebönor från Johan & Nyström*

*Sortimentet varierar


Inferno
Mörkrost

Monsun Malabar
Mörkrost
Storsäljare! Bönorna kommer ifrån Indien där de utsätts för kraftiga monsunvindar för att dra åt sig fuktighet. Detta resulterar i en mogen och fyllig smak med en eftersmak som är lång och söt utan syrlighet. En given favorit bland våra kunder som passar till alla bryggmetoder.

Mocca Sanani
Mörkrost


Bucaramanga
Mellanrost
Ursprung från Colombia där bönorna långsamt mognat i det svala klimatet. Detta ger kaffet en smak som sticker ut från mängden. Dessa bönor kompletteras med bönor från Brasilien och Indonesien vilket ger en fyllig karaktär och kraftig kopp med en fruktig syra och lätt eftersmak.

Båtblandning
Mellanmörk
En mörkrostad blandning med ursprung från Guatemala, Brasilien, Colombia och Indonesien. Blandningen är ihopsatt med en syrlighet av grape som balanseras med en gräddig eftersmak. Detta skapar en optimal arom och smakmässigt ett komplett kaffe.

Husets Blandning
Mörkrost

Mocca Sanani
Mörkrost

Creme
Mörkrost
Kaffet har ett blandat ursprung från Brasilien, Colombia, Guatemala och Indonesien. Det ger ett tydligt spår av citrus samt nyrostat bröd och har en lång eftersmak. Creme är ett flexibelt kaffe då det fungerar bra i alla bryggmetoder.

Espresso Forte
Mörkrost
Kaffet består av en blandning med 30 % robustabönor från Indien och Kamerun samt 70 % arabicabönor från Guatemala som ger kaffet en syrlig och blommig ton. Utmärkt espressokaffe, gör sig även bra med mjölk och passar till både café latte och cappuccino.

Hereford
Mörkrost
En mörk och aromrik bönblandning med behagliga toner av torkade dadlar och en pigg syra. Blandningens ursprung är från Brasilien, Colombia, Guatemala och Indonesien. Kaffet rekommenderas att använda till press men funkar även till andra bryggsätt


Smaksatt Kaffe


Irish Cream

Choklad

Mint Choklad

Apelsin Choklad

Vanilj